Понеделник, вториот ден на Велигден неработен за сите граѓани

Велигден, вториот ден на Велигден – понеделник (25 април) според православниот календар, е неработен ден за сите граѓани на Република Северна Македонија, информира Министерството за труд и социјална политика.

Share
Прочитај повеќе