Утре времен прекин на сообраќајот на патот Кичево – Охрид

На патниот правец А2 Кичево – Охрид, на делницата Пресека – Песочан, утре поради изведување градежни работи на пат, (минирање, бушење на косини на пат во двата правци), сообраќајот ќе биде во прекин помеѓу 11:00 до 14:00 часот, во времетраење од 15 – 20 минути, соопштија од АМСМ.

Share
Прочитај повеќе