Бочварски: Ги надминавме проблемите, интензиво се гради експресниот пат Градско-Прилеп

Експресниот пат Градско – Прилеп е приоритет за Владата и има големо економско и социјално значење за целиот регион, изјави министерот за транспорт и врски Благој Бочварски кој со директорот на претпријатието за Државни патишта Ејуп Рустеми вчера извши увид на работите на делницата Дреново-Фариш.

Share
Прочитај повеќе