Нови одрони го отежнуваат сообраќајот на патот Делчево – Македонска Каменица

Поради нови одрони од утрово со проблеми се одвива сообраќајот на дел од магистралата А3 на делницата од Делчево кон Македонска Каменица.

Share
Прочитај повеќе

По силните врнежи, наноси од камења и песок на патот Делчево-Македонска Каменица

Силните врнежи што го зафатија делчевскиот регион предизвикаа помали и поголеми наноси од камења и песок на регионалниот пат А3 во правец од Делчево кон Македонска Каменица.

Share
Прочитај повеќе