Анастасов: Јаловишната депонија ќе ја затвориме и на нејзино место ќе поставиме фотоволтаични системи, за почиста животна средина и нови инвестиции во Пробиштип

Градоначалникот на општина Пробиштип Драган Анастасов на граѓанската трибина под мотото „Најдоброто за нашата општина” се осврна на сработеното во изминатите четири години и плановите за наредниот период.

Share
Прочитај повеќе