Четири милиони евра од ЕБОР за малите и средните претпријатија

Четири милиони евра од Европската банка за обнова и развој ќе бидат достапни на малите и средни препријатија за инвестиции во конкурентност преку Охридска банка.

Share
Прочитај повеќе