Николовски: Воведуваме електронски систем за онлајн поднесување и следење на пријави

Николовски додава дека станува збор за брз, ефикасен, модерен и анонимен начин каде граѓаните ќе може да испратат пријава за која било услуга, институција, како најавени корисници или како анонимни лица.

Share
Прочитај повеќе