46,5 мил.долари од светска банка предвидени за енергетска ефикасност и образование

Проектот за енергетска ефикасност во јавниот сектор е во вредност од 25 милиони евра, а проектот за унапредување на основното образование е вреден 21,5 милиони евра.

Share
Прочитај повеќе