На патниот правец Битола – Ресен задолжителна употреба на зимска опрема за тешки моторни возила

Од 15:10 часот на патниот правец Битола – Ресен преку планинскиот превој Ѓавато се воведува задолжителна употреба на зимска опрема за тешките моторни возила, соопшти Диспечерскиот центар на ЈП „Македонијапат”

Share
Прочитај повеќе