Бројот на работни места во ТИРЗ зголемен за 8% во однос на минатата година

Во компаниите активни во ТИРЗ во јули е регистриран зголемен број на работни места од 8,13% во однос на истиот месец од 2020 година, како и речиси 1% повеќе во однос на јуни годинава.

Share
Прочитај повеќе