Симпозиум на Југоисточна Европа за зеленчук и компир

Од денеска до 26 септември ќе се одржи осмото издание на Симпозиум на Југо-Источна Европа за зеленчук и компир, во коорганизација на Факултетот за земјоделски науки и храна – УКИМ, а под покровителство на International Society for Horticultural Sciences (ISHS).

Share
Прочитај повеќе