Започнува со изградба земјоделско-сточарскиот комплекс Голд Ланд

„Инвестициите во сточарството, особено во гранки како што  е говедарството, се од исклучително значење за  месната  индустрија, којашто изминативе две и пол години бележи развој“, изјави министерот Димковски.

Share
Прочитај повеќе