Златни медали за македонскиот мед на Игор Најдов на натпревар во Тузла

Златни медали освоија неколку мостри на македонски мед на натпревар во Тузла, Босна и Херцеговина.

Share
Прочитај повеќе

Злато за медот на Игор Најдов од кавадаречко Конопиште на меѓународен натпревар

Голем златен медал освои медот медлика на Игор Најдов од кавадаречко Конопиште на меѓународен натпревар кој се одржа во Нови Сад. Тој вечерва појасни за МИА дека станува збор за натпревар во рамките на земјоделски саем.

Share
Прочитај повеќе