Се избраа најуспешните во областа на земјоделството за 2023 година

Во организација на земјоделското здружение „Современо Земјоделство,“ се одржа традиционалната манифестација „Избор на најуспешни во областа на земјоделството“, за 2023 годин,  финансирана од МЗШВ. На најдобрите земјоделци им беа доделени признанија за успешност во производството и професионалност во работата.

Share
Прочитај повеќе

Министерот Хоџа денеска ќе учествува на манифестацијата „Избор на најуспешни во областа на земјоделството“

Денеска, (06.09.2021, понеделник) министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Арјанит Хоџа, ќе учествува на манифестацијата „Избор на најуспешни во областа на земјоделството“

Share
Прочитај повеќе