Дали се јаде изртен лук

Студијата на Институтот за медицинско истражување покажала дека зрелиот и изртен лук е одлично средство против габични и вирусни заболувања, како и стомачни грчеви, дијареа, проблеми со варењето…

Share
Прочитај повеќе