Воведување интернет технологија во земјоделското производство

– Едно софтверско решение за земјоделството годишно чини до 140 евра, а придонесува за намалување на трошоците и загубите, влијае на подобрување на квалитетот на производството и зголемување на конкурентноста –додава Ристовски.

Share
Прочитај повеќе