“Клас” бара контрола на увезеното брашно и пченица

Од Сојузот апелираат до Министерството да ги објави увозниците и заедно да најдат решение за недооткупената пченица, околу 30.000 тони што е околу една петтина од последната реколта.

Share
Прочитај повеќе