Земјоделците од Чифлик на првото Собрание на учесници дадоа поддршка за започнување на процесот за консолидација на земјоделското земјиште

Успешно заврши првото Собрание на учесници во село Чифлик, кое се одржа вчера вечер, а каде мнозинството земјоделци дадоа силна поддршка за започнување на процесот за консолидација на земјоделското земјиште и планирање на новата земјоделска инфраструктура.

Share
Прочитај повеќе