Се проценува штетата во Коњари по силното невреме

Како што информира претседателот на општинската комисија, Жарко Северкоски граѓаните може да ги доставуваат своите барања до Општина Прилеп или до претседателите на месните заедници на двете населени места до среда 18 јули.

Share
Прочитај повеќе