„Кока-Кола” заинтересирана и за „Књаз Милош”

Директорот на српската групација „Мои брендови”, Андреј Јовановиќ соопшти дека компанијата „Кока-Кола” е заинтересирана за купување и на фирмата „Књаз Милош”.

Share
Прочитај повеќе