На опожарените површини кај езеро „Младост” есенва пошумени 55,45 хектари со млади дрвцa

Подружница Шумско стопанство „Бабуна” Велес која е во склоп на ЈП „Македонски Шуми” кон крајот на ноември со есенско  пошумување опфати  55,45 хектари со млади садници од багрем, јасен и чемпрес.

Share
Прочитај повеќе