Јавен оглас за закуп на земјоделско земјиште до 3 хектари

Се дава во закуп земјоделско земјиште во државна сопственост со вкупна површина  од 843ха 73ар 53м2.

Share
Прочитај повеќе

Денеска исплатени 324 милиони денари за субвенции

Оваа сума лозарите ја добиваат во пресрет на закројувањата на лозјата, на почеток на новата производствена сезона, кога им се најпотребни финансиски средства.

Share
Прочитај повеќе