СДСМ: Вложуваме во земјоделството и се грижиме за сите земјоделци и сточари

Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство и Владата посветено работат и во консултација со земјоделците и стоачрите преку подсекторските групи се носат мерки за поддршка на секој еден земјоделец

Share
Прочитај повеќе