В четврток во прекин делницата Пресека – село Врбјани поради минирање

Во четврток, 1 јули, во прекин ќе биде патниот правец А2 Кичево – Охрид, на делницата Пресека – село Врбјани, поради изведување градежни работи на пат (минирање), соопшти Јавното претпријатие „Македонија пат”.

Share
Прочитај повеќе

На делницата Пресека – село Врбјани утре прекин во сообраќајот поради минирање

На патниот правец А2 Кичево – Охрид, на делницата Пресека – село Врбјани, сообраќајот ќе биде во прекин 15 – 20 минути меѓу 12:00 и 15:00 часот.

Share
Прочитај повеќе

Минирање на патот Пресека – с Врбјане, сообраќајот по влажни коловози

Во вторник на 13.04.2021 од 12 до 15 часот во времетраење од 20 минути ќе се врши минирање на автопатот А2 на патниот правец планински премин Пресека – с Врбјане.

Share
Прочитај повеќе