Бесими: Ребалансот и антикризните мерки ќе ги следат економските движења

Имплементација на антикризните мерки ќе ги следи економските движења, при што се очекува најголем дел од нив да бидат активни четвртиот квартал од годината. Ќе има мерки и за граѓаните, и за фирмите, и за поддршка за стабилизирање на цената на храната.

Share
Прочитај повеќе