Министерот Хоџа ја прифати Декларацијата за зголемување на шумската покривка во земјава

На  Министерскиот  состанок за реставрација на шумските предели и Бонскиот предизвик во Источна и Југоисточна Европа, министерот Хоџа ја прифати Декларацијата за зголемување на шумската покривка во Република Северна Македонија.

Share
Прочитај повеќе