Нов Предизвик од ФИТР – „Младите создаваат”

Фондот за иновации и технолошки развој (ФИТР) денеска ќе го објави новиот Предизвик за воспоставување лабаратории за производство FAB LABS „МЛАДИТЕ СОЗДАВААТ”.

Share
Прочитај повеќе