Зошто комбинацијата на зеленчук е важна во органското производство?

Можете да го искомбинирате морковот  со  кромид . И морковот го чува кромидот и  кромидот го чува морковот. Затоа садиме еден ред кромид, еден ред моркови, еден ред кромид и така натаму. Затоа што кромидовата болва не  го сака мирисот на морков, а морковата мува не го сака мирисот на кромид.

Share
Прочитај повеќе

Смути од ѓумбир, портокал и морков

Пробајте го овој освежувачки сок и веднаш ќе почувствувате налет на енергија.

Share
Прочитај повеќе