„СН“ Осигурителен Брокер ги штити имотите на земјоделците и сточарите

„СН“ Осигурителен Брокер АД Битола секогаш е на страната на земјоделците и сточарите дури и кога се работи за заштита и осигурување на нивните имоти.
Секој земјоделец и сточар може да си го осигура својот имот од само 15 денари по метар квадратен, независно дали се работи за домот, помошните простории, шталите за стоката итн.

Share
Прочитај повеќе

Најповолно осигурување на земјоделски посеви и плодови со „СН“ осигурителен брокер

Обратете се во канцелариите на СН Осигурителен Брокер во центарот на Битола, на улица „Димитар Илиевски Мурато бр. 5 и ќе ги добиете сите стручни совети и потребни информации за комплетната изработка на осигурителната полиса. Лице за контакт 078/237-529 Александра Петровска.
Членовите на здружението за земјоделци „Современо Земјоделство“ ќе добијат дополнителен попуст од 7-10% со покажување на членската картичка.

Share
Прочитај повеќе