(ВИДЕО) Мевмед Џемајлоски – „Најуспешен Агробизнисмен за 2021 година за Развој и модернизирање на производството и користење на ИПАРД средства“

Бизнисменот Мевмед Џемајлоски од компанијата „Подгорка“ од Струга доби признание за „Најуспешен Агробизнисмен за 2021 година за Развој и модернизирање на производството и користење на ИПАРД средства“ од здружението „Современо земјоделство“.

Share
Прочитај повеќе