Ви ги претставуваме најуспешните земјоделци за 2021

Во организација на земјоделското здружение „Современо земјоделство,“ а со медиумска и организациска поддршка на платформата Агротим, се одржа манифестацијата „Избор на најуспешни во областа на земјоделството“, финансирана од МЗШВ. На најдобрите земјоделци им беа доделени признанија за успешност во производството и професионалност во работата. Во продолжение ви ги претставуваме наградените земјоделци.

Share
Прочитај повеќе