Хемиски и бактериолошки неисправна водата за пиење во пет села во Виничко

Водата за пиење од локалните водоводи во три села во општина Виница има зголемена физичко-хемиска неисправност што е утврдено со последните испитувања што ги направиле стручни екипи од Центарот за јавно здравје од Кочани.

Share
Прочитај повеќе

Неисправна водата за пиење од водоводите во четири села во Виничко

Зголемена физичко-хемиска неисправност на водата за пиење од локалните водоводи во три села во општина Виница е утврдена со последните испитувања што ги направи Центарот за јавно здравје од Кочани.

Share
Прочитај повеќе