Нови дрвореди на влезот во Кочани

Сообраќајниот влез од западната страна на Кочани денеска доби нови дрвореди во заедничка акција за озеленување што ја реализираа Локалната самоуправа и компанијата „Синохидро корпорејшн лимитед“ – Пекинг, подружница Скопје.

Share
Прочитај повеќе