Нови одрони го отежнуваат сообраќајот на патот Делчево – Македонска Каменица

Поради нови одрони од утрово со проблеми се одвива сообраќајот на дел од магистралата А3 на делницата од Делчево кон Македонска Каменица.

Share
Прочитај повеќе