(ВИДЕО) „Договорно производство на органска пиперка“- Поголема и сигурна заработка, еве што треба да знаете!

За договорното производство на земјоделски производи веќе е јасно дека е најдобриот или можеби единствен начин на делување на земјоделците доколку сакаат да имаат сигурност во производството и заработката.

Share
Прочитај повеќе

Кои се чекорите за да произведете органска пиперка за која се добиваат 100% повисоки субвенции и има обезбеден пласман

Договорното производство на земјоделски култури е најдоброто решение за секој земјоделец бидејќи пред сеидба или садење тој ќе знае на кого точно ќе го продаде производот.

Share
Прочитај повеќе

Стартува проектот Договорно производство на органска пиперка

Годинава стартува проектот Договорно производство на органска пиперка ајварка на иницијатива на Агротим, а во соработка со преработувачки капацитети, советничката за органско производство Ангела Ѓеровска и земјоделски производители од неколку региони.

Share
Прочитај повеќе