РУРАЛНА ЖЕНСКА ОСМОМАРТОВСКА КАМПАЊА

Дури 84 отсто од жените во руралните средини велат дека КОВИД пандемијата имала негативен ефект врз нивниот живот и врз економската сигурност на семејното земјоделско стопанство.

Share
Прочитај повеќе