Хоџа во Прилеп: Се отвораат пунктовите за откуп на вишокот на тутун, ниеден килограм тутун нема да остане неоткупен

Вчера, министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Арјанит Хоџа, оствари средба со директорот на Тутунски комбинат Прилеп, Кире Станкоски и изврши во увид во отворањето на пунктовите во прилепскиот регион, кои треба да го превземат произведениот вишок на тутун.

Share
Прочитај повеќе