Во прекин сообраќајот на патот А2 Кичево –Охрид во период 11.30 и 14.30ч.

Патниот правец А2 Кичево-Охрид сообраќајот ќе биде во прекин помеѓу 11.30 часоти и 14.30.

Share
Прочитај повеќе

В четврток во прекин делницата Пресека – село Врбјани поради минирање

Во четврток, 1 јули, во прекин ќе биде патниот правец А2 Кичево – Охрид, на делницата Пресека – село Врбјани, поради изведување градежни работи на пат (минирање), соопшти Јавното претпријатие „Македонија пат”.

Share
Прочитај повеќе