Казна од 3000 евра за пекар во Франција бидејќи многу работел

Французите се познати по тоа дека ценат баланс меѓу работата и приватниот живот, но еден пекар сега ќе ја плати цената. Седрик Вев треба да ја плати казната затоа што во летото 2017 година работел секој ден во неделата.

Share
Прочитај повеќе