Бектеши и Адеми и Хасани во посета на компании во Куманово: Продолжува поддршката за бизнисот, започнуваме со рамномерна распределба на финансиска помош за компаниите според плански региони

„Над 100 компании од Куманово и кумановскиот регион добиле над 700 илјади евра директна финансиска поддршка од мерките и програмите кои се реализираат преку Министерството за економија и на Владата

Share
Прочитај повеќе

Николовски: Со 202 капитални проекти изработени од 80 општини и 8 Плански региони, создаваме услови за подобар и достоинствен живот

-Со 202 капитални проекти изработени од 80 општини и 8 Плански региони, создаваме услови за подобар и достоинствен живот за граѓаните во сите општини во државата, истакна министерот Николовски. 

Share
Прочитај повеќе