Николовски од Битола: Подготвивме мерки за поддршка на секој земјоделец, Ве повикувам максимално да ги искористите

Продолжува карванот со теренската кампања „Поддршка за секој земјоделец“. Вчера министерот за земјоделство, шумарство и водостопанство Љупчо Николовски беше во посета на Битола и околината.

Share
Прочитај повеќе

Николовски од Битола: Продолжуваме да даваме силна поддршка на земјоделците преку ефикасни програми

Со Караванот „Поддршка за секој земјоделец“ денеска сум во Битола. Го посетив Пеце Анчевски од село Лажец Битолско.

Share
Прочитај повеќе