„СН“ Осигурителен Брокер ги штити имотите на земјоделците и сточарите

„СН“ Осигурителен Брокер АД Битола секогаш е на страната на земјоделците и сточарите дури и кога се работи за заштита и осигурување на нивните имоти.
Секој земјоделец и сточар може да си го осигура својот имот од само 15 денари по метар квадратен, независно дали се работи за домот, помошните простории, шталите за стоката итн.

Share
Прочитај повеќе

Тепачка за Нутела

Откако францускиот синџир супермаркети „Интермарш“ вчера воведе попуст од 70 отсто на популарниот крем „Нутела“, па теглите со тежина од 950 грама беа поевтинети од 4,5 на 1,4 евра, во голем број супермаркети избија тепачки.

Share
Прочитај повеќе