МЗШВ: Поддршка во модернизација на земјоделските стопанства – Потпишани 24 договори за набавка на силоси

Министерството за земјоделство, шумарство и водостопанство информира дека вупно 24 апликанти ќе ја искористат мерката за финасиска поддршка во набавка на силоси.

Share
Прочитај повеќе