ФИТР и ДЗИС потпишаа меморандум за соработка со цел поттикнување иновации

Фондот за иновации и технолошки развој и Државниот завод за индустриска сопственост потпишаа меморандум за соработка со цел поттикнување на иновациите и афирмација на домашните компании и организации.

Share
Прочитај повеќе