Балкански експерт ги едуцираше пчеларите од Пијанец

-Вашиот мед е препознатлив во Европа и се бара и затоа, заради подобро организирање на самите пчелари, потребно е опремување на лаборатории за тестирање на квалитетот на мед и други пчелни производи. Во исто време примената на современите технологии во производството ќе придонесе за повисока цена на странскиот пазар – истакна Живадиновиќ.

Share
Прочитај повеќе