Земјоделците од Македонска Каменица се запознаа со новите мерки и програми

– Презентацијата е одлична можност земјоделците на непосреден начин да се запознаат со новините, можностите и поволностите кои ги нудат Владата и отворените ЕУ фондови за развој на земјоделството. На средбата беше опфатена и можноста за размена на мислења со земјоделците, за сугестии и прашања од претставници на локалната и централната власт, рече Стаменкова.

Share
Прочитај повеќе