„Тиквеш“ продолжува со откупот на грозје според објавените критериуми и цени

„Тиквеш“ вчера продолжи со откуп на грозје од оние кооперанти кои согласно утврдената динамика било планирано и биле повикани да го предадат грозјето во текот на претходниот ден, пренесе Канал 5. В

Share
Прочитај повеќе