Штетите од невремето во јуни во Прилепско проценети на 61 милион денари

Невремето од 21 јуни годинава кое зафати седум населени места во Прилепско направи штета од 61 милион и 347 илјади денари. Ова е проценетата штета што ја направија комисиите, а прилепските советници вчера го усвоија извештајот.

Share
Прочитај повеќе