Забрзување на процесот за финансиска помош од Ипард програмата

На состанокот се разговараше на теми за забрзување на процесот за одобрување на барања за финансиска помош од ИПАРД програмата, поефективно користење на средствата од ИПАРД програмата и за тековната помош на делегацијата на Европската комисија за Агенцијата за финансиска поддршка во земјоделството и руралниот развој.

Share
Прочитај повеќе