Идната недела прво прскање против возрасни комарци во десетте општини од Југоистокот

Идната недела, од 7 до 9 јуни, во десетте општини од Југоисточниот плански регион ќе се организира прво прскање против возрасни комарци по земјен пат, соопшти Центарот за развој на Југоисточниот плански регион.

Share
Прочитај повеќе